معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی :

لزوم توجه به ساخت مسکن مستحکم

لزوم توجه به ساخت مسکن مستحکم
Facebook Twitter LinkedIn

۱۳:۱۶ | ۱۳۹۸/۰۳/۲۰

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی گفت: یکی از دغدغه‌های اصلی استان مسکن مستحکم است که در سیل اخیر بیش از پیش اهمیت آن مشخص شد.
به گزارش اخبار ساختمان، سید کمال الدین میرجعفریان در نشست شورای برنامه ریزی و توسعه استان که به ریاست استاندار خراسان جنوبی برگزار شد افزود: اگر زلزله‌ای هم در استان اتفاق بیافتد، خسارت‌های زیادی به بار می‌آید که نیاز است در حوزه مسکن مستحکم بیشتر توجه شود.

وی با اشاره به جلساتی که به منظور ساخت ۱۰ هزار واحد مسکونی محرومان با مدیران و بانک‌های عامل برگزار شده است گفت: براساس برنامه پیش بینی شده ۱۰ هزار واحد ساخته می‌شود که مسائل و مشکلات از جمله تضمین‌ها در بانک مورد بحث قرار گرفته است.

معاون استاندار خراسان جنوبی گفت: طبق دستور العمل و بخشنامه، تضمین پرداخت به صورت سفته‌های زنجیره‌ای یا تعهد سازمان برنامه و بودجه پذیرفته می‌شود لذا بانک‌های عامل باید این موضوع را تسریع کنند.

وی ادامه داد: در گزارشی که امروز دریافت کردیم آمار قراردادها و افرادی که باید معرفی شوند به حد مطلوب نرسیده بود لذا انتظار می‌رود برای هفته آینده روند سرعت گیرد.

میرجعفریان خواستار همکاری سپاه برای ساخت این واحدهای مسکونی در برش شهرستانی شد و افزود: برای موضوع بازآفرینی محلات نیز هفته آینده معاون وزیر راه و شهرسازی به استان سفر می‌کند که امیدواریم بتوانیم از ظرفیت ملی برای این مهم در استان استفاده کنیم.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان جنوبی نیز گفت: پایان این هفته رئیس سازمان میراث فرهنگی کشور به خراسان جنوبی سفر می‌کند.

حسن رمضانی افزود: ۲ رویداد در این سفر پیش بینی شده که جشن جهانی شدن توبافی روستای خراشاد از جمله آن است.

وی اظهار داشت: در این سفر ۲ روزه بازدیدی از پروژه‌های سرمایه گذاری باغ شوکت آباد، امیرآباد و بافت تاریخی بیرجند انجام می‌شود.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان جنوبی بیان کرد: برنامه روز دوم سفر بازدید از پروژه‌های سرمایه گذاری در شهرستان‌های فردوس، سرایان و بشرویه است که انتظار می‌رود فرمانداران هماهنگی‌های لازم را برای این حضور انجام دهند.

فرماندار بیرجند هم گفت: با توجه به مشکلاتی که مرکز استان دارد، می طلبد شهرستان بیرجند در اعتبارات به طور ویژه دیده شود و باید روی این موضوع بتوانیم کار ویژه ای انجام دهیم و پاسخگوی نیازهای روزافزون مردم در مرکز استان باشیم.

علی ناصری افزود: کیفیت اعتبارات و میزان تخصیص آن حایز اهمیت بوده و همیشه تخصیص از محل اعتبارات توازن چالش دارد.

وی با اشاره به اعتبارات زیربنایی اقتصادی بیان کرد: در این اعتبارات سهمیه شهرستان ها مشخص بود و برای پروژه های نیمه تمام مهم باید این اعتبارات تعیین تکلیف شود که آیا شهرستان ها برخوردار خواهند شد یا خیر.

فرماندار درمیان نیز با اشاره به آمار روستاهای این شهرستان گفت: درمیان ۱۴۵ روستا دارد در حالی که تعداد روستاها در برخی شهرستان ها به ۲۰ مورد می رسد.

محمد بشیری زاده، مهمترین مشکل روستاهای این شهرستان را آبرسانی دانست و افزود: در روستای درمیان روزانه چهار تا پنج تانکر آب تخلیه می شود.

وی بیان کرد: جمعیت برخی روستاها به چهار هزار نفر هم می رسد که نیاز است توازن بین این روستاها برقرار شود.

فرماندار درمیان خواستار جلب کمک ها و سرمایه گذاری نهادهای همچون بنیاد برکت در شهرستان درمیان شد و گفت: این مهم به برقراری توازن در شهرستان کمک خواهد کرد.

وی با تاکید بر توجه ویژه به جاده های شهرستان درمیان ادامه داد: جاده مرزی شهرستان نیز وضع مطلوبی ندارد که نیازمند اختصاص اعتبار مناسب است.

فرماندار خوسف نیز با بیان اینکه شاخص وسعت در کنار جمعیت و محرومیت برای توزیع اعتبارات باید مد نظر باشد گفت: شهرستان خوسف با ۲۰۰ روستا و آبادی بیشترین پراکندگی جمعیت در استان را دارد.

محمد شفیعی افزود: ۶۰ درصد روستاهای این شهرستان زیر ۲۰ خانوار هستند که عمده مهاجرت هم از این روستاها بوده و غیر از زیرساخت برق هیچ گونه امکاناتی دیگری از جمله جاده، شبکه آبرسانی بهداشتی سالم ندارد که مشکل عمده آن اعتبارات محدود است.

وی با بیان اینکه ادارات کل توقع دارند در کمیته های برنامه ریزی شهرستان مشکلاتشان رفع شود بیان کرد: با اعتبارات محدود نمی توان توقع همه مدیران کل را برطرف کرد.

فرماندار خوسف با اشاره به صدور مجوز ۳۶ واحد صنعتی گفت: برخی از این واحدها که سرمایه گذاری خارجی نیز بوده در زیرساخت هایی همچون گاز به مشکل برخورده ونیازمند تخصیص اعتبار است.

ایرنا

برچسب ها:

مسکن ،ساخت ،مستحکم 
اخبار ساختمان
@akhbarsakhteman