رئیس مرکز تحقیقات راه‌، مسکن و شهرسازی تشریح کرد؛

راهکارهای افزایش کیفیت ساخت و ساز چیست؟

راهکارهای افزایش کیفیت ساخت و ساز چیست؟
Facebook Twitter LinkedIn

۱۶:۴۴ | ۱۳۹۸/۱۱/۰۱

رئیس مرکز تحقیقات راه‌، مسکن و شهرسازی با تاکید بر اینکه پایین بودن کیفیت ساخت‌وساز و عمر مفید ساختمان‌ها در کشور تنها به بی کیفیتی مصالح ساختمانی برنمی گردد گفت: تمام فرایند ساخت‌وساز در بالا رفتن عمر مفید ساختمانها نقش دارند.
به گزارش اخبار ساختمان، محمد شکرچی‌زاده در پاسخ به این سئوال که چه عواملی در کشور باعث کاهش کیفیت ساخت و ساز شده است گفت: مجموعه عوامل مختلفی باعث می‌شود تا عمر مفید ساختمان‌ها و کیفیت ساخت‌وساز در کشور پایین باشد پس برای اینکه یک ساختمان باکیفیت داشته باشیم باید تمام عوامل موثر در ساخت و ساز با یکدیگر هماهنگ باشند.

وی تاکید کرد: حتی مصالح ساختمانی با کیفیت هم به تنهایی نمی تواند در بالا بردن عمر مفید ساختمان ها موثر باشد و کفایت نمی‌کند چرا که ممکن است مصالح ساختمانی باکیفیت داشته باشیم اما اجرا و طراحی ساختمان مشکل داشته باشد.

شکرچی زاده خاطر نشان کرد: پس برای اینکه ما یک ساختمان مناسب داشته باشیم باید تمام فرایند ساخت‌وساز مثل مطالعات اولیه، طراحی، اجرا و نگهداری در کنار هم به خوبی عمل کنند تا یک محصول خوب با یک مدیریت کیفیت جامع داشته باشیم.

رئیس مرکز تحقیقات راه‌، مسکن و شهرسازی افزود: پس مجریان ذیصلاح ساختمانی، اجرای مقررات ملی ساختمان، مصالح ساختمانی مناسب و طراحی متناسب با شرایط زلزله و یا سیل می‌تواند در مقاوم‌سازی ساختمان‌ها و بالا بردن کیفیت ساخت‌وساز نقش مناسبی داشته باشند.

شکرچی زاده در پاسخ به این سؤال که نهادهای درگیر در ساخت‌وساز هم باید نظارت‌های خود را برای بالا بردن کیفیت ساخت‌وساز افزایش دهند، گفت: آنچه که در قانون آمده است برای ساختمان‌های بخش خصوصی سازمان نظام مهندسی ساختمان و برای ساختمان‌های عمومی هم شرکت‌های مهندسان مشاور درگیر هستند پس اگر هر کدام از سازمان‌ها و نهادها به وظایف خود خوب عمل کنند، واحدهای مسکونی با عمر مفید مناسب خواهیم داشت.

فارس

اخبار ساختمان
@akhbarsakhteman