بررسی مزایا و معایب کف کاذب آلومینیوم

بررسی مزایا و معایب کف کاذب آلومینیوم
Facebook Twitter LinkedIn

۱۴:۳۱ | ۱۳۹۸/۱۰/۳۰

بدون شک تا به حال نام سقف کاذب بارها به گوش شما خورده است، اما آیا با کف کاذب نیز آشنایی دارید؟ کف کاذب قابلیت های ویژه ای داشته و با نام کف متحرک نیز شناخته می شود.
به گزارش اخبار ساختمان، استفاده از کف کاذب می تواند دسترسی به تاسیساتی که در کف به کار رفته اند را فراهم می کند. به طور کلی می توان گفت کف کاذب برای مکان هایی که تاسیسات زیادی در کف آن اجرا شده است، گزینه ای مناسب می باشد. بنابراین می توان گفت کف کاذب برای اتاق های سرور گزینه ای مناسب به شمار می رود.

کف کاذب انواع مختلفی دارد که از جمله می توان به انواع آلومینیوم، فولادی و گراویسی اشاره کرد.

همان طور که از نام این نوع کف کاذب پیداست، در ساخت آن از آلومینیوم استفاده می شود. از ویژگی های این نوع کف کاذب می توان به وزن سبک، تنوع و زیبایی آن ها اشاره کرد. کف کاذب آلومینیوم انواع مختلفی دارد که از جمله می توان کف کاذب آلومینیوم با روکش HPL، کف کاذب آلومینیوم با روکش PVC، کف کاذب آلومینیوم با روکش PVC آنتی استاتیک و کف کاذب آلومینیوم با روکش موکت اشاره کرد.

قالب گیری در ساخت کف کاذب آلومینیوم با استفاده از روش دایکاست صورت می گیرد. روش دایکاست به شکلی است که در آن آلومینیوم مذاب با استفاده از نیروی گریز از مرکز به درون قالب تزریق می شود. نکته مهم در روش دایکاست یک تکه بودن قالب می باشد. چرا که در صورت استفاده از قالب های چند تکه در طول روند فرآیند ساخت محصول مورد نظر در هنگام اتصال دچار مشکل خواهد شد. هم چنین در جهت تحمل بارهای گسترده و بارهای متمرکز، یک تکه بودن قالب بسیار مهم و حائز اهمیت می باشد. از ویژگی های کف کاذب آلومینیومی می توان به آنتی استاتیک بودن آن ها اشاره کرد.

مزایای کف کاذب آلومینیوم

استفاده از کف کاذب آلومینیوم به عنوان کفپوش، مزایایی به همراه دارد که از جمله می توان به موارد زیر اشاره کرد:

* کف کاذب آلومینیوم از وزن کمی برخوردار بوده و همین امر سبب می شود هیچ گونه بار اضافی بر ساختمان وارد نشود.
* کف کاذب آلومینیوم در برابر رطوبت از خود مقاومت نشان داده و دچار زنگ زدگی نمی شود. از این رو می توان آن را در مناطق مختلف آب و هوایی مورد استفاده قرار داد.
* از آن جایی که آلومینیوم ماده ای قابل بازیافت است، می توان در صورت تعویض و عدم استفاده از آن ها، مواد اولیه آن را بازیافت کرد.
* در صورت استفاده از مواد مرغوب و با کیفیت در تولید این نوع کف کاذب، می توان گفت که از عمر طولانی برخوردار هستند.

معایب کف کاذب آلومینیوم

در کنار مزایایی که از آن ها نام برده شد، استفاده از کف کاذب آلومینیوم معایبی نیز به همراه دارد:

* این محصول از قیمت بالایی برخوردار می باشد و در مقایسه با انواع مشابه فولادی قیمت بالاتری دارد.
* کف کاذب آلومینیوم تحمل بارهای گسترده و متمرکز را ندارد.
* از آن جایی که تایل های آلومینیومی سبک بوده و اندازه دقیقی ندارند در هنگام نصب با مشکلاتی رو به رو شده و به درستی نصب نمی شوند. همین امر سبب می شود، تایل ها در محل نصب لق شوند. به همین دلیل افراد در هنگام راه رفتن بر روی آن ها احساس می کنند که زیر پای آن ها خالی است.

نصب و اجرای کف کاذب آلومینیومی

در ابتدای نصب و اجرای کف کاذب آلومینیوم در ابتدا باید مکان قرارگیری پایه های زیرین مشخص شده و با استفاده از رول بولت به کف اصلی وصل شود. این مرحله یکی از مهم ترین مراحل در نصب کف کاذب آلومینیومی در نظر گرفته می شود. چرا که در صورت بروز کوچک ترین مشکل مراحل بعدی اجرا با مشکل رو به رو خواهد شد. به طور کلی کف کاذب دارای چهار پایه اصلی می باشد که شامل پایه زیرین کف کاذب، پایه بالای میله، میله ارتفاع و نگهدارنده کف کاذب می باشد.

در مرحله بعد پس از نصب پایه ها در صورت نیاز باید نسبت به پروفیل کشی کناره ها اقدام شود. اهمیت انجام این کار در در عدم ایجاد هرگونه پیچش می باشد. پس از این مرحله نوبت به نصب میله های ارتفاع می رسد. ارتفاع این میله ها باید از قبل مشخص شده و آماده نصب باشد. در مرحله بعد از نصب میله های ارتفاع، مرحله پایانی که نصب کف کاذب می باشد، را اجرایی می کنیم. در هنگام نصب کف کاذب باید به تاسیساتی که از زیر کف کاذب عبور می کنند، توجه داشت.

ساختمانچی

اخبار ساختمان
@akhbarsakhteman