کفسابی ساختمان چیست؟

کفسابی ساختمان چیست؟
Facebook Twitter LinkedIn

۱۸:۴۵ | ۱۳۹۸/۰۵/۱۰

کفسابی ساختمان به یک ترفند خلاقانه گفته می شود که هدف اصلی آن زیبا سازی و جلا بخشیدن به سطوح مختلف ساختمان است.
به گزارش اخبار ساختمان، در یک عبارت ساده کفسابی ساختمان به یک ترفند خلاقانه گفته می شود که هدف اصلی آن زیبا سازی و جلا بخشیدن به سطوح مختلف ساختمان است. اگر شما هم جزء آن دسته از افرادی هستید که از رنگ پریدگی سطوح مختلف ساختمان خود بیزارید، اگر جرم و آلودگی های مختلف کف ساختمانتان را مات و کدر نموده است حیف است از عملیات کفسابی خدمات ساختمانی درخشان غافل شوید.

کفسابی چیست و چه کاربردی دارد؟ این سؤالی است که ممکن است به محض شنیدن واژه کفسابی در ذهن بسیاری از مردم خطور کند.

از آنجایی که افزایش روز افزون آلودگی ها در شهرهای مختلف کشور و هجوم گرد و غبار سبب شده تا آسیب های جدی به سطوح مختلف ساختمان های مختلف شهری وارد شود. از این رو مالکین از دسته اماکن همواره به طور مستقیم و غیر مستقیم جهت حفاظت از نمای ساختمان خود با انواع عوامل محیطی دست و پنجه نرم می کنند. تا به این شیوه بتوانند اندکی از مشکلات وارد شده بر آن نظیر: شل شدگی، سیاه شدن، افتادگی نما و... جلوگیری به عمل آورند.


Untitled-2

پیدایش و وجود چنین مشکلاتی است که اهمیت نقش کفسابی ساختمان را پررنگ تر می کند. ما در این مطلب خود می خواهیم تمامی آنچه که مربوط به این فرایند است را در اختیارتان قرار دهیم.

کفسابی چیست؟

در یک عبارت ساده کفسابی ساختمان به یک ترفند خلاقانه گفته می شود که هدف اصلی آن زیبا سازی و جلا بخشیدن به سطوح مختلف ساختمان است. اگر شما هم جزء آن دسته از افرادی هستید که از رنگ پریدگی سطوح مختلف ساختمان خود بیزارید، اگر جرم و آلودگی های مختلف کف ساختمانتان را مات و کدر نموده است حیف است از عملیات کفسابی خدمات ساختمانی درخشان غافل شوید.

این عملیات همان طور که از نامش بر می آید به معنای ساییدن کف و از بین بردن لایه های گوناگون جرم و آلودگی می باشد که معمولاً برای کف هایی از جنس موزائیک و سنگ به کار برده می شود.

دلایل انجام کفسابی ساختمان چیست؟

جالب است بدانید که در عملیات کفسابی ساختمان از یک سری دستگاه های ویژه استفاده می شود که به کمک آن ها چیزی حدود 1 الی 4 میلی متر از سطوح مختلف ساختمان لایه برداری صورت می گیرد. به این صورت تمامی جرم و آلاینده های موجود بر روی کف از میان برداشته و سطح آن کاملاً صاف و هم‌تراز می گردد. مزیت های انجام کفسابی ساختمانی تنها مربوط به یک نوع کف نیست. بلکه برای تمامی مصالح به کاررفته در ساخت و ساز ساختمانی اعم از بتن، سنگ مرمر، گرانیت و سایر مصالح قابل اجرا می باشد. از جمله دلایل اصلی و عمده ای که انجام خدمات کفسابی را الزامی می کند به شرح زیر است:

* صاف و هم‌تراز نبودن سطوح کف ساختمان
* تثبیت جرم ها و مصالح ساختمانی
* شکستگی قسمتی از سنگ یا سایر مصالح ساختمانی
* آسیب دیدن کف ساختمان

بد نیست بدانید که انجام فرایند کفسابی نه تنها تمامی پستی بلندی های سطوح ساختمان را برطرف می سازد بلکه موجبات افزایش دوام و طول عمر کف ساختمان را نیز فراهم می آورد. همچنین انجام این فرایند شفافیت خاصی را به کف ساختمان بخشیده، جرم، خطوط و شکاف های ریز و درشت را از بین می برد که ماحصل آن همین است که ساختمان شما همانند روز اول شفافیت و درخشندگی اش را به دست می آورد.

ایلنا

برچسب ها:

ساختمان ،کفسابی ،مصالح 
اخبار ساختمان
@akhbarsakhteman