مدیرکل راه و شهرسازی لرستان مطرح کرد:
تعیین تکلیف 2 هزار مسکن ملی در لرستان
مدیرکل راه و شهرسازی لرستان از تعیین تکلیف بیش از ۲۰۰۰ واحد مسکن اقدام ملی برای متقاضیان شهرهای خرمآباد و بروجرد خبر داد.
به گزارش اخبار ساختمان، وحید کرمالهی روز گذشته ۱۲ اسفندماه در جلسه قرعهکشی اختصاص واحدهای طرح مسکن اقدام ملی به متقاضیان شهرستانهای خرمآباد و بروجرد که در محل سالن جلسات این اداره کل برگزار شد، اظهار کرد: ۲۶ هزار نفر برای طرح اقدام ملی مسکن در استان ثبتنام کره بودند که با انجام پالایشهای لازم در مجموع ۶۰۰۰ نفر حائز شرایط شناخته شدند و از این ۶۰۰۰ متقاضی حائز شرایط ۳۱۰۰ نفر واریز وجه داشتند.
مدیرکل راه و شهرسازی لرستان گفت: این افراد حداقل ۴۰ میلیون تومان به ازای هر واحد واریز کردند.
کرمالهی بیان کرد: در جلسه قرعهکشی برای شهرستان خرمآباد ۱۹۷۵ واحد تعیین تکلیف و ۵۰۰ واحد هم به صورت ذخیره در نظر گرفته شد.
وی در ادامه افزود: برای شهرستان بروجرد نیز ۴۴۰ واحد قرعه کشی انجام شد و در سایر شهرستانها با تامین زمین وضعیت واحد تعیین تکلیف خواهد شد.
مدیرکل راه و شهرسازی لرستان اظهار کرد: برای شهرهای خرمآباد، بروجرد و دورود که بالای ۱۰۰ هزار نفر جمعیت دارند متولی تامین مسکن، راه و شهرسازی لرستان و در سایر شهرهای استان که زیر ۱۰۰ هزار نفرجمعیت هستند بنیاد مسکن انقلاب اسلامی مسئول تامین واحدهاست.
کرمالهی بیان کرد: با تامین زمین در سایر شهرهای استان کار اختصاص واحدها و قرعهکشی انجام خواهد شد.
پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی