نکاتی مهم برای عایقکاری صوتی ساختمان های نو

نکاتی مهم برای عایقکاری صوتی ساختمان های نو
Facebook Twitter LinkedIn

۱۸:۵۴ | ۱۳۹۸/۰۸/۱۸

شما برای صرفه جویی در مصرف انرژی چه راهکاری را انتخاب می کنید؟ آیا ترجیح می دهید از انواع عایقکاری برای عایق بندی سقف و دیوارهای منزل استفاده کنید یا به نظر شما استفاده از منابع انرژی که جایگزین سوخت های غیر قابل بازگشت هستند مثل تکنولوژی خورشیدی، استفاده از پنل های خورشیدی، آبگرمکن های خورشیدی و… می تواند راهکار بهتری باشد؟ نظر شما در مورد عایق صوتی چیست؟
به گزارش اخبار ساختمان، عایق صوتی برای دیوار برای رهایی از سر و صدا بسیار مناسب است همچنین برای کف آپارتمان جهت جلوگیری از انتقال صدا بین طبقات خیلی کاربرد دارد. اما هنگام نصب عایق صوتی نکاتی هست که باید در نظر داشته باشید.

در ادامه با ما همراه باشید تا شما را با نکات مهم عایق کاری صوتی ساختمان های نو آشنا کنیم.

با نکات مهم عایق کاری صوتی ساختمان های نو آشنا شوید

هدف اصلی در به کاربردن مواد و متریال عایق در ساختمان ها، کاهش عبور جریان هوا از بین دیوارها است. مواد عایق هوا را به تله می اندازد تا گرما یا سرما را بسته به هدف عایقکاری، در داخل یا خارج دیوار حفظ کند. R در مقدار (R-value) معمولا به معنای این است که یک نوع عایق در محبوس کردن هوا در دیوار و عدم عبور آن از میان دیوار بهتر عمل می کند. که این موضوع برای صوت هم صدق می کند و یک عایق صوت می تواند به همین ترتیب مانع از انتقال صوت از دیوار، کف و بخش های مختلف ساختمان شود.

این به این معنا نیست که صدا با استفاده از عایق صوت به کلی قطع می شود و منتقل نمی شود. نویز یک طول موج است که لرزش هم دارد و عایقکاری یکی از فاکتورهایی است که در کاهش صدا تاثیر گذار است.

تکنیک های جدید، مواد جدید، زمان بیشتر به معنای ارزشمندی بیشتر یک ساختمان است. بهترین راه این است که شما مشخص کنید کدام بخش ساختمان نیاز به عایق بندی صوتی دارد. که این بخش ها همان دیوارهای داخلی و خارجی و فاصله ی بین طبقات هستند چرا که مناطق مسکونی در زندگی شهری بسیار پر سر و صدا هستند و ساعات خواب افراد نیز بسته به شغل آن ها با یکدیگر متفاوت است و ممکن است ساعات کار افرادی در جامعه، با اسعات استراحت دیگر افراد متفاوت باشد. بنابراین نویزها و آلودگی های صوتی را می توان از طریق عایق های صوتی بر طرف کرد. برای این منظور کاهش صدای ورودی به خانه قدم اول است.

نکات مهم جهت عایق کاری صوتی ساختمان های نو

* از MLV یا وینیل حجیم برای عایق صوتی استفاده کنید تا میزان صدا را کاهش دهید. همچنین حفره های دیوار رابا عایق هایی با R-Value بالا پر کنید، هر چه R-Value بالاتر باشد، میزان جذب صدا و بلوکه کردن آن بیشتر است.

* هرگز عایق بندی اتاق های زیر شیروانی و بالکن ها را فراموش نکنید. اطراف درها، پنجره ها و هر فضای باز دیگر در درون دیوارها را عایق کاری کنید تا نویز عبوری از آن فضاها را کاهش دهید.

* از فوم های ضد صوت استفاده کنید برای فضاهایی مثل داکت یا فضای تهویه مطبوع حمام و دستشویی؛ چرا که این فضاها اگر عایقکاری نشوند ممکن است تمام تلاش های شما برای عایق کاری صوتی بی ثمر بماند.

* محل تقاطع سقف و دیوار و کف نیز از جمله مهم ترین مکان هایی هستند که باید حتما آن ها در عایقکاری لحاظ کرد.

* سازه های های فلزی به میزان کمتری نسبت به چوب، صدا را انتقال می دهند و هنگامی که به درستی عایق بندی می شوند، مانع خوبی برای صوت خواهد بود.

* این را هم بدانید که لوله ها و جعبه های برق تعبیه شده در ساختمان نیز به میزان بسیار زیادی می تواند نویز را عبور دهد. بنابراین از عایق صوتی مناسب برای این موارد نیز استفاده کنید.

* کف ساختمان به خصوص در آپارتمان ها می تواند صدا را به میزان بسیار زیادی منتقل کند. در این مورد نیز از عایق بین طبقات برای عایق صوتی در این فضا حتما استفاده کنید.

آیریک

برچسب ها:

ساختمان ،عایق صوتی 
اخبار ساختمان
@akhbarsakhteman