ساخت مسکن در قالب محله ای اقتصادی‌ تر است

ساخت مسکن در قالب محله ای اقتصادی‌ تر است
Facebook Twitter LinkedIn

۱۲:۱۴ | ۱۴۰۲/۰۸/۱۱

دبیر انجمن انبوه سازان استان تهران گفت: هزینه ساخت واحدهای مسکونی برای واگذاری به متقاضیان حمایتی در قالب محله ای اقتصادی تر بوده و پیامدها و معضلات اجتماعی کمتری را در پی خواهد داشت.

به گزارش اخبار ساختمان، رامین گوران در ادامه گفت: قالب محله ای یکی از روش هایی است که می تواند بسیاری از دغدغه های روش های فعلی ساخت و واگذاری مسکن حمایتی را کاهش دهد.

دبیر انجمن انبوه سازان استان تهران افزود: در مدل محله ای سرمایه گذار حرفه ای و متخصص محله ای را تحویل می گیرد و سپس پس از احداث واحدهای مسکونی از عواید پروژه بهره مند خواهد شد.

وی گفت: در این روش چون سرمایه گذار بخش زیادی از اعتبارات مورد نیاز ساخت مسکن را بر عهده دارد لذا بسیار هوشمندانه وارد عمل خواهد شد و قیمت تمام شده اقتصادی تر می شود.

گوران بیان کرد: در مدل محله ای سرمایه گذاران و سازندگان با دقت بسیار بالایی فرایند مطالعات اولیه را انجام خواهند داد و برخی از چالش های فعلی مانند جانمایی نادرست پروژه ها، برطرف می شود.

دبیر انجمن انبوه سازان تهران گفت: شاید در برخی از پروژه های دولتی مطالعات اولیه و مشاوره ای، به شکل حداکثری انجام نشود که این امر موجب برخی پیامدهای اجتماعی اقتصادی و ترافیکی شود؛ اما در مدل محلی چون مطالعات اولیه توسط سرمایه گذار پروژه انجام می شود یقیناً این مشکلات چاره اندیشی می شود.

گوران ادامه داد: در مدل محله ای سرمایه گذار بخش خصوصی برای صیانت و حفظ پول و اعتبار خود از مشاورین مطمئن استفاده می کند که این امر موجب دوام بالا و قیمت حداقلی پروژه می شود.

وی افزود: در مدل محله ای دولت می تواند در قالب تفاهم نامه ای با سرمایه گذار بخش خصوصی بخشی از واحدهای احداثی را در قالب مسکن های حمایتی به متقاضیان واقعی واگذار کند.

دبیر انجمن انبوه سازان تهران عنوان کرد: نحوه قیمت گذاری واحدهای حمایتی بر اساس میزان حمایت و نقش آفرینی دولت متغیر است؛ یعنی می تواند به عنوان مثال مسکن را با ۵۰ درصد قیمت تمام شده یا با همان قیمت تمام شده (بدون سود) به متقاضی حمایتی واگذار کند که موجب صرفه جویی در منابع دولت خواهد شد.

بازار


اخبار ساختمان
@akhbarsakhteman