قیمت قیر در بودجه امسال ثابت ماند

قیمت قیر در بودجه امسال ثابت ماند
Facebook Twitter LinkedIn

۱۵:۰۶ | ۱۴۰۱/۰۱/۲۳

معاون عمران روستایی بنیاد مسکن با تاکید بر اینکه سهمیه تخصیص قیر در کشور در سال جاری نسبت به سال قبل ۲۵ درصد افزایش یافته است گفت: قیمت قیر در بودجه امسال ثابت ماند.

به گزارش اخبار ساختمان، محمد رضا شاملو در پاسخ به این پرسش که آیا امسال قیمت قیر افزایش خواهد یافت؟ گفت: از این موضوع واقعا بی اطلاع هستیم اما خوشبختانه در قانون بودجه سهمیه قیر که برای دستگاه ها در نظر گرفته شده است قیمت آنرا ثابت نگه داشته است. قیمت آنرا در بودجه ۷.۵ میلیون تومان بسته شده است و هر تن قیر با حمل و نقل حدودا ۹ میلیون ۳۵۰ هزار تومان می شود.

شاملو در پاسخ به این پرسش که سال گذشته چه میزان آسفالت ریزی در روستاها شده است؟ گفت: در مورد بنیاد مسکن باید اذعان شود که تخصیص و سهمیه قیر در آبان ماه پارسال تصویب شد که چه میزان به وزارت راه و شهرسازی و چه میزان به بنیاد مسکن تخصیص پیدا کند. سهم بنیاد مسکن مقرر شد که سه هزار میلیارد تومان باشد که حدودا به لحاظ تناژ حدودا ۳۰۰ هزار تن می شد.


عملیات اجرایی آسفالت ریزی در روستاهای سردسیر آغاز شد


وی ادامه داد: اینها را بنیاد مسکن به شرکت های قیرساز و پالایشگاهها معرفی و سهمیه ها را تعیین و اعلام کرد. و در حال حاضر عملیات اجرایی آسفالت ریزی در روستاهای سردسیر تازه شروع شده است.

شاملو ادامه داد: این سهمیه آسفالت و قیر در سال جاری نسبت به پارسال حدودا ۸۰۰ میلیارد تومان اضافه شد که این اعتبار در سال جاری حدود ۳۸۰۰ میلیارد تومان می شود. ۲۵ درصد کل کشور سهمیه قیر نسبت به سال قبل اضافه شد.

معاون عمران روستایی بنیاد مسکن در پاسخ به این پرسش که در روستاها نیز مشاهده می شود که ساخت و سازهای غیر مجاز افزایش یافته است. آیا آماری از میزان تخلفات وجود دارد؟ گفت: بارها به این موضوع اشاره شده است که بنیاد مسکن در برخورد با ساخت‌وسازهای غیرمجاز در روستاها مسئولیت قانونی ندارد اما در دادن گزارش به دستگاههای ذیربط اصرار داشته و آنرا همواره پیگیری می کند.

وی ادامه داد: گفت: صیانت و نگهداری از بافت های روستایی و اثراتی که این بافت ها در کشور دارند باعث می شود تا بنیاد مسکن همواره به دنبال تهیه گزارش از تخلفات و ارائه آن به دستگاه های ذیربط باشد. پس بنابراین اگر بنیاد مسکن تخلفی را از سوی دستگاه های ذیربط مشاهده کند آنرا گزارش و همواره تقاضای پیگیری و برخورد با ساخت و سازهای غیرمجاز در اراضی کشاورزی و بافت روستایی را خواهد داشت.

شاملو خاطر نشان کرد: این روزها به دلیل افزایش قیمت زمین در روستاها بسیاری از روستاییان و حتی افرادی که به هر دلیلی از روستا به شهرها مهاجرت کرده اند علاقمند به بازگشت به روستاها و ساخت مسکن در روستاها هستند. بنابراین بنیاد مسکن همواره نخستین دستگاهی است که به موضوع زمین خواری و از بین رفتن اراضی زراعی و کشاورزی ورود می کند.

وی با بیان اینکه در مجموع بنیاد مسکن انقلاب اسلامی از سال ۱۳۸۸ تاکنون ۲۳۵ هزار تخلف در حوزه ساخت و ساز روستایی را گزارش کرده است اظهار داشت: تمایل به داشتن خانه دوم در روستاها موجب رشد قیمت زمین در روستاها شده است و همچنین باید اذعان کرد که مهاجرت از شهر به روستاها نیز بنا به دلایل مختلفی افزایش یافته است.

شاملو در پاسخ به این پرسش که آیا آماری وجود دارد که نشان دهد چه تعداد روستا در این سال های اخیر خالی از سکنه شده اند؟ گفت: آماری در دست نیست اما تصور نمی کنیم این اتفاق رخ داده باشد بلکه مهاجرت معکوس و از شهرها و به روستاها بیشتر شده است.

بازار


برچسب ها:

قیمت قیر 
اخبار ساختمان
@akhbarsakhteman